ТЕХНИКА ОЛИЙ ЎҚУВ ЮРТЛАРИДА ГРАФИК ТАЙЁРГАРЛИК ҲАҚИДА (E Conference Zone, 2022)
Ушбу мақолада техника Олий ўқув юртларида ўқув жараёнини ахборотлаштириш масаласи кўтарилмоқда. “Чизма геометрия”, “Муҳандислик графикаси” фанларига интерфаол ўқув қўлланмаларни тадбиқ қилиш самарадорлиги таҳлил қилинмоқда. Муҳандислик графика классик курс тузилишини ўзгартириш зарурати ва ун ўқитиш методикаси.