"THE BENEFITS OF MORNING BODY TRAINING TO THE HUMAN BODY" (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada ertalabki badan tarbiya uchun beriladigan mashqlarning turlari hamda ertalabki badan tarbiyaning inson organizmining morfologik, fiziologik, psixologik, estetik tomondan rivojlanishi bo’yicha o’tkazilgan tadqiqotlar ko’rib chiqiladi.