"THE GEOGRAPHICAL CONDITIONS OF HISTORICAL MONUMENTS IN THE JIZZAKH REGION AND ITS ROLE IN THE DEVELOPMENT OF ANCIENT CULTURES" (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqola Jizzax vohasidagi tarixiy yodgorliklar va ularni o’tmishdagi ahamiyati, joylashuv o’rni va qadimiy madaniyatlarning vujudga kelishi va rivojlashiga ta’siri, shu bilan birga Jizzax vohasida turizm sohasini rivojlantirishga qaratiladi