"NAZORAT QILISH VA BAHOLASHNING PEDAGOGIK TAHLILI". (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada "Nazorat qilish va baholashning pedagogik tahlili". An'anaviy nazorat vositalari, tadqiqot predmeti haqida ma‘lumotlar berilgan.