ORGANIK KIMYO FANINI O‘QITISHDA GRAFIK ORGANAYZERLARDAN FOYDALANISH (E Conference Zone, 2022)
maqolada umumta’lim o‘rta maktablarning organik kimyo fanidan “Yuqori molekulyar birikmalar” mavzusini o‘qitishda insert usulidan foydalanish usullari ko‘rsatilgan