“TALABALARNING MANTIQIY TAFAKKURINI SHAKLLANTIRISHNING PEDAGOGIK OMILI” (E Conference Zone, 2022)
Bo‘lajak pedagoglar – dunyoqarashini, mantiqiy tafakkurimizni shakllantirishda pedagogik omillarning ahamiyati. Mantiqi tafakkurni shakllantirish orqali talabalarda mustqil fikrlash va intelektual qobiliyatlarini ishga solgan holda ko‘zlangan natijaga erishish.