TOSHKENT VILOYATI KATTA CHIMYON TOG‘I HUDUDIDA TULIPA BIFLOFORMIS VVED POPULYATSIYALARINING TARQALISHI (E Conference Zone, 2022)
Maqolada Chotqol tizmasi, katta Chimyon hududida tarqalgan Tulipa bifloriformis Vved. turining tarqalish koordinatalari, populyatsiyadagi generativ va yuvenil o’simliklar miqdori haqida ma’lumotlar keltirilgan