CHIZMACHILIK DARSLARIDA TALABALAR YO‘L QO‘YADIGAN TIPIK XATOLARNING OLDINI OLISHGA QARATILGAN OGOHLANTIRUVCHI VAZIFALARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI. (E Conference Zone, 2022)
Mazkur maqolada grafik savodxonlikni egallashda talabalar tomonidan yo‘l qo‘yiladigan tipik xatolar va ularning oldini olishda xatoga yo‘l qo‘yishga moyillik yaratuvchi vazifalardan foydalanish masalasi yoritilgan.