O’ZBEKISTONDA TASHQI IQTISODIY FAOLIYATNI RIVOJLANTIRISH CHORA-TADBIRLARI (E Conference Zone, 2022)
O’zbekistonda tashqi iqtisodiy faoliyatni rivojlantirish chora-tadbirlari haqida nazariy ma’lumotlardan iborat