Maktabgacha Yoshdagi Bolalar Uchun Ertalabki Gimnastika O’tkazish Metodlari Va Ularning Ahamiyati (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar uchun gimnastikaning ahamiyati, ularning o’sish va rivojlanishida jismoniy mashqlarning o’rni, o’tkazish metodlari haqida fikr yuritiladi.