MEVALI DARAXTLARNI PAYVAND QILISHNING UMUMIY QOIDALARI (E Conference Zone, 2022)
O’simlikni payvandlash yo’li bilan ko’paytirish. Payvandlash ishlarini o’tkazish uchun daraxtining tuproq sathidan teparoq joydagi silliq poyasi tanlanadi. Payvandust o’ziga turdosh yoki turiga yaqin bo’lgan boshqa bir ko’chat asosi (payvandtag) bilan biriktiriladi.