Sun’iy Intellekt Tizimlarining Korxonalar Samaradorligini Oshirishga Ta’siri (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada sun’iy intellektning korxonalarga ta’siri va u orqali kutiladigan samaradorlik ko’rib chiqiladi, hamda sun'iy intellektning iqtisodiyotga ta'siri neo-Shumpeterian iqtisodiyoti yondashuvi yordamida tahlil qilinadi. Sun’iy intellekt tizimlari