ТАЪЛИМ-ТАРБИЯ ЖАРАЁНИДА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ДАРСЛАРИДА ТАЛАБАЛАР ФАОЛИЯТИНИ ТАШКИЛЛАШТИРИШ (E Conference Zone, 2022)
Ушбу мақолада жисмоний тарбия ва оммавий спорт соғломлаштириш машғулотларида юкламаларни меёрлаштиришнинг илмий-методик асослари ҳақида сўз юритилган. Хозирги кунда инсон саломатлигига алоҳида эътибор қаратиш, саломатлигини таъминлашга хизмат қилувчи омилларни ривожлантириш, чора тадбирлар ишлаб чиқиш ҳамда мавжуд муаммоларни ўрганиб бориш зарур ҳисобланади.