СПОРТЧИ ЁШЛАР МАЪНАВИЯТИ - ЖАМИЯТ ТАРАҚҚИЁТИ ГАРОВИ (E Conference Zone, 2022)
мақолада баркамол спортчиларни тарбиялашда спорт мусобақалари орқали ёшларда ўз иродаси, кучи ва имкониятларига бўлган ишончни мустаҳкамлаш, мардлик ва ватанпарварлик, она Ватанга садоқат туйғуларини камол топтириш хақида фикрлар баён этилган.