РАҚАМЛИ ИҚТИСОДИЁТНИ ИННОВАЦИОН РИВОЖЛАНТИРИШ МАСАЛАЛАРИ (E Conference Zone, 2022)
Ушбу мақолада рақамли иқтисодиётни инновацион ривожлантириш масалалари Ўзбекистон тажрибаси мисолида ёритилган. Мақолада рақамли технологияларни кенгайтириш рақамли иқтисодиётга ўтишнинг асосини таъминлаб бериши ва ушбу йўналишда кадрлар тайёрлаш мамлакат иқтисодиёти ривожланишига, рақобатбардошлиги ошишига катта таъсир кўрсатиши асослаб берилган.