ANALYSIS AND EVALUATION OF SCHOOL STUDENTS ' PHYSICAL FITNESS ON THE BASIS OF “HEALTH TESTS (E Conference Zone, 2022)
«Саломатлик туман бойлик» дегани доно халқимизнинг оддий ҳикматларидан эмас. Мамлакатимиз ўқувчи ёшларининг саломатлиги уларнинг шахсий иши эмаслигини англатиш, соғлом турмуш тарзи жисмоний маданиятининг етакчи вазифаларидан биридир.