QUYOSH PANELLARINI O’RNATISHDA JOYLARGA QO’YILGAN TALABLAR (E Conference Zone, 2022)
Maqolada quyosh batareyalarini o’rnatishda uchun joylarni tanlashdagi muhim talablarni ko’rib chiqish qayd etilgan.