YOSHLARGA OID DAVLAT SIYOSATI (E Conference Zone, 2022)
Dunyo miqyosida jamiyat barqarorligini harakatlantiruvchi kuchi sifatidagi yoshlarning oʻrni, ularning jamiyatga ijtimoiy moslashuvi masalalari, turli mamlakatlarda yoshlar boʻyicha olib borilayotgan umumiy siyosat bugungi kunning dolzarb masalalaridan biri sanaladi. Mazkur maqolada ham Oʻzbekiston Respublikasida yoshlarga oid davlat siyosati haqida so'z yuritiladi.