ANORNING DORIVORLIK XUSUSIYATLARI (E Conference Zone, 2022)
Maqola Punica granatum. L ning navlari,o’rganilganlik darajasi,uning shifobaxslik xususiyatlari,oziq-ovqat sifatidaaxamiyati,sanoat , farmaseftika, kosmetika, sanoat, qishloq xo’jaligidagi ahamiyati, butun jahonda tutgan o’rni haqidama’lumotlar keltirilgan