ТЕЗКОР-ҚИДИРУВ ФАОЛИЯТИНИ АХБОРОТ БИЛАН ТАЪМИНЛАШ ВА ТЕЗКОР-ҚИДИРУВ ИШИНИ ЮРИТИШНИ ТАШКИЛ ЭТИШНИНГ АЙРИМ ЖИҲАТЛАРИ (E Conference Zone, 2022)
Мазкур мақолада тезкор-қидирув фаолиятини ахборот билан таъминлаш ва тезкорқидирув ишини юритишни ташкил этишнинг айрим жиҳатлари, фаолиятни ташкил этишдаги асосий тушунчалар, мавжуд муаммолар мамлакатимизда амалга оширилаётган ислоҳотлар ва бугунги кун талаби билан боғланган ҳолда акс эттирилади. Шунингдек, жиноятларни фош этиш фаолиятини ташкил этишда тезкор-қидирув фаолиятини ахборот билан таъминлаш ва тезкор қидирув ишларини юритишнинг аҳамияти ҳақида маълумотлар берилган.