ТЕРГОВГА ҚАДАР ТЕКШИРУВ БОСҚИЧИДА ДАЛИЛЛАРНИ РАСМИЙЛАШТИРИШ ЖАРАЁНИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ ВА НАЗОРАТ ҚИЛИШ ТАРТИБИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ (E Conference Zone, 2022)
Мазкур мақолада терговга қадар текширув босқичида далилларни олиш, уларни қайд қилиш ва расмийлаштириш жараёнини ташкил этиш ва назорат қилишнинг ташкилий-ҳуқуқий жиҳатлари, шунингдек, мазкур йўналишдаги фаолиятни ташкил этишдаги муаммолар ва уларни бартараф этиш юзасидан таклиф берилган.