Талабаларга миллий мусиқа фанини ўқитиш моделини замонавий тенденциялари (E Conference Zone, 2022)
Мақолада малакатимиз олий ўқув юртлари талабаларини мусиқа таълими фанини ўқитиш ва замонавий таълимнинг моделини яратиш билан боғлиқ масалалар хақида фикр юритилди