RESPUBLIKA MIQYOSIDA “MAHALLA” AXBOROT TIZIMINI YARATISH VA LOYIHALASH MUAMMOLARI (E Conference Zone, 2022)
Ushbu tadqiqot ishida Respublika miqyosida “Maxalla” avtomatlashtirilgan tizimi yaratiladi. Dastlabki ishlovda ushbu xizmatni loyihalash ishlari olib boriladi. Web ilovada taqdim qilinishi mumkin bo’lgan xizmat turlari shakllari asosan xizmatni taqdim etuvchi tomonidan foydalaniladigan qismi shakllantiriladi.