SUYISH MA’NO MAYDONI ICHKI GURUHLARI (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqola suyish ma’no maydoni ichki guruhlarga bo‘linishiga bag‘ishlangan. Suyish ma’no maydoniga kiruvchi lingvistik birkliklarni o‘zaro faqli va o‘xshashlik belgilariga ko‘ra guruhlarga bo‘linishi haqida so‘z yuritiladi va o‘z navbatida misollar keltiriladi