CHANGES IN THE NATIONAL ‘PROTOTYPE’ FORMATION UNDER THE INFLUENCE OF COMMUNICATION TECHNOLOGIES’ DEVELOPMENT (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada aloqa texnologiyalari rivojlanishi ta'sirida milliy "prototip" shakllanishidagi o'zgarishlar haqidagi tadqiqotlar keltirilgan.