BOSHLANG’ICH TA’LIM DARSLARIDA INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHNING AFZALLIKLARI (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada boshlang’ich ta’lim jarayonida innovatsion ta’lim texnologiyalarini afzalliklari va uni yana qanday maqsadlarda qo’llash va hozirgi kunda qanday texnologiyalarda foydalanilmoqda shu haqida fikr mulohazalar yuritilgan.