ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДА МАҲАЛЛИЙ БЮДЖЕТ ДАРОМАДЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА СОЛИҚЛАРНИНГ ЎРНИ ВА АҲАМИЯТИ (E Conference Zone, 2022)
Бугунги кунда мамлакатимиз ҳудудлари ижтимоий-иқтисодий тараққиётини таъминлашда маҳаллий бюджет даромадалини шакллантиришда солиқларнинг ўрни ва аҳамияти катта ҳисобланади.