НАМАНГАН ВИЛОЯТИДА ТУРИЗМ ТАРАҚҚИЁТИНИНГ ЎЗИГА ХОС ЖИҲАТЛАРИ (E Conference Zone, 2022)
Наманган вилояти ҳудудидаги агро, эко туризм, давлат, уй музейларининг туризм ривожидаги ўрни, археологик ёдгорликларнинг халқаро туризм масканларига айлантирилиши, тиббиёт ва зиёрат туризмининг ривожланиши, вилоятда янги туристик манзилгоҳларнинг ташкил этиш истиқболлари, ички ва ташқи туризмнинг тараққиётида хориж тажрибасини ёритиб беришга қаратилган салмоқли ишлар амалга оширилмоқда