ABDULLA AVLONIY DARSLIKLAR YARATISH YO‘LIDA (E Conference Zone, 2023)
Mazkur maqolada Turkiston jadid maktablari uchun milliy uyg‘onish davri o‘zbek adabiyotining atoqli namoyondasi Abdulla Avloniy tomonidan yaratilgan darsliklar haqida soʻz yuritilgan.