СУРУНКАЛИ ГЕПАТИТЛАРНИ АНЪАНАВИЙ ВА НОАНЪАНАВИЙ (ҲАЛҚ ТАБОБАТИ) ПРОФИЛАКТИКАСИ ВА ДАВОЛАШ АЛГОРИТМИ (E Conference Zone, 2023)
Ҳозирги даврда Ўзбекистонда кўрилган чора-тадбирлар натижасида ҳалқ табиблари томонидан хизматлар кўрсатиш соҳасида ҳуқуқий база шакллантирилди, Ўзбекистон ҳалқ табобати ассоциацияси ташкил этилди, ҳалқ табобатининг усуллари ва ютуқларини самарали ва хавфсиз тарзда қўллаш учун биринчи навбатдаги шарт-шароитлар яратилди, уни ривожлантиришнинг асосий мақсадлари ва йўналишлари белгилаб берилди.