DAVLAT BOSHQARUVIDA STRATEGIYANI TANLASH STRATEGIK REJALASHTIRISH VA UNING BOSQICHLARI (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada davlat boshqaruvining ajralmas qismi bo’lgan strategiya va strategik dasturlar ishlab chiqishning mohiyati, kerakli va zarur strategiyani tanlash va uni tanlashdagi muhim omillar bir qadar ochib berilgan.