TUPROQNING INSONLAR HAYOTIDA TUTGAN O‘RNI (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada hozirgi kunda insonlarning tuproqqa bo`lgan munosabati va tuproqning odamlar hayotida tutgan o`rni haqida ma’lumotlar keltirildi.