PROVIDING INFORMATION ON THE PREVENTION OF MINORITY AND OFFENSE UNDER MINORS (E Conference Zone, 2022)
Мазкур мақолада вояга етмаганлар ва ёшлар ўртасида ҳуқуқбузарликлар профилактикаси нспекторининг фаолиятининг тушунчаси, асосий хусусиятлари, мазкур фаолиятни тартибга солувчи нормалар ва уларни қўллаш амалиёти таҳ