IMKONIYATI CHEKLANGAN BOLALARNI TA’LIMTARBIYA OLISHIDA INKLYUZIV TA’LIMNING AHAMIYATI (E Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada inklyuziv ta’lim modelining Milliy konsepsiyasi, mazkur modelning zamonaviyligi jihatidan o‘ziga xosligi, ta’lim tizimida imkoniyati cheklangan bolalar ta’lim olishida uzluksizlikni ta’minlash muammolari xususida fikrlar berilgan