INVESTITSIYALAR VA ULARNING KORHONALAR FAOLIYATIDAGI AHAMIYATI. (E Conference Zone, 2022)
Maqolada investitsiyalar va ularning ahamiyati haqida so‘z yuritiladi. Iqtisodiyotni erkinlashtirish sharoitida milliy iqtisodiyotning modernizatsiyalashuvi va jahon xo'jaligiga integratsiyalashuvi ko'p jihatdan to'g'ri va asoslangan investitsiya siyosatiga bog'liqdir.Maqolada aynan shu jarayonlar haqida umumiy hulosalar keltirilgan.