YOSHLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASH MAJBURIYATLARI (E Conference Zone, 2022)
Mazkur maqolada yoshlarni oilaviy hayotga tayyorlashda ota-onaning o‘rni, maktab zimmasidagi majburiyatlar keltirilgan. Shuningdek, yosh oilalarni mustahkamlash uchun olib borilayotgan ishlar yoritilgan.